mandag 21. april 2008

Spesielt viktige notater om lykkelige omstendigheter

Byen og Laget

8 kommentarer:

 1. Lykkelige omstendigheter? Jeg vil heller si lykkelige tilfeldigheter... Nyt det mens det varer; doegnfluer forgaar ganske raskt nemlig!

  ;-)

  [og godnatt]

  SvarSlett
 2. Vi nyter, tro meg. Denne karamellen skal suges på heeele uka. Uansett regner jeg meg til at du heier på de røde og hvite i kveld. :-)

  SvarSlett
 3. Hvis du mener gutta fra Liverpool, so yes baby! Always. They'll never walk alone:)

  SvarSlett
 4. Hei, Buster.
  Er det ikke på tide at FFK skifter navn til FNK, dvs. Forente Nasjoners Klubb? Her er noen navn fra spillestallen: Kasey Wehrman, Ardian Gashi, Serge Konan Kouadio, Abgar Barsom, Tarik Elyounoussi, Andreas Tegström, Brian Gardar Johansson, Brian West, Ismael Beko Fofana. Fredrikstad? Hah!

  SvarSlett
 5. Hei, Buster.
  Er det ikke på tide at FFK skifter navn til FNK, dvs. Forente Nasjoners Klubb? Her er noen navn fra spillerstallen: Kasey Wehrman, Ardian Gashi, Serge Konan Kouadio, Abgar Barsom, Tarik Elyounoussi, Andreas Tegström, Brian Gardar Johansson, Brian West, Ismael Beko Fofana. Fredrikstad? Hah!

  SvarSlett
 6. Ærede Winther d.e. Velkommen til min ringe blogg.

  Du har helt rett. Men sånn har det jo blitt når man skal hevde seg blant de beste. Dessuten er vi stolte av å være fargerike i Fredrikstad. Jeg tror til og med det er en sarping på laget. :-)

  SvarSlett
 7. Her har jeg gått glipp av store ting skjønner jeg.

  SvarSlett
 8. Store og viktige begivenheter ser ut til å gå deg hus forbi relativt ofte. :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.