onsdag 11. juni 2008

Blad

Uidentifisert blad

8 kommentarer:

 1. Sitter som støpt, til tross for at det ser ut til å nesten gå i oppløsning. Slike er det ikke mange igjen av i skogen her nå.

  SvarSlett
 2. Hmh. Saa det er hoest i Fredrikstad? Da vil jeg gjerne anbefale Trondheim i stedet; fantastisk vakker by med masse underholdning og liv i disse dager. Og groenne traer, ikke brune, og blomster og jordbaer paa torget og i det hele tatt. Hva er vitsen med hoest naa?

  SvarSlett
 3. Sander: Vel, kan du se at det er rød ring på objektivet mitt. Hørte dere det, alle sammen. Rød ring! Ikke gul eller grønn, men rød.

  Frk Naiv: Vi gleder oss over at trønderne og gjester av disse nyter livet. Litt synd at trøndersommeren falt på en onsdag i år.

  Ikke høst, Naiv. Brann!

  SvarSlett
 4. Det er vel heller slik at bladet har overvintret og blitt bevart etter enda en god og varm vinter på Sørlandet ... eller hvor du kommer fra?
  Godt gjort!

  SvarSlett
 5. Geir: Takk! Bladet har ikke overvintret. Men det er utsatt for varme og røyk i forbindelse med en bitteliten skogbrann her i nærheten. Ikke Sørlandet, men Østfold. :-)

  Skriftph: Jepp, det gjør vi.

  SvarSlett
 6. Den falt paa en hel uke, faktisk, saa verken de innfoedte, tilflyttede eller gjestene deres led noen noed! Og brannen ja; mine venner har visst mistet maaaasse skog. Men det vokser jo opp igjen, og de slapp aa evakuere huset/gaarden. Heldigvis. Er det slemt hvis jeg spoer han der Gud om litt regn paa dine trakter?

  SvarSlett
 7. Er det tilfeldig at det brant/brenner både i "din" og "min" skog? Neppe.

  Rød ring er vanedannende.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.