onsdag 9. juli 2008

Frøken juli, godt drikke og tørkepapir

Viktige ingredienser

9 kommentarer:

 1. "Jeg langer innpå med Borg pils. Det ene glasset etter det andre renner inn i munnen og nedover halsen min. I den ene øyekroken holder jeg øye med Frøken Juli der hun spankulerer på dansegulvet kun iført rosa truse og en minimal BH over sine berømte sitroner. Hikk! Unnskyld;silikoner. Jeg bestemmer meg for å by henne opp til dans og reiser meg litt vel kjapt. Dette medfører øyeblikkelig ville stormer i maveregionen - Hikk! - og jeg kjenner jeg skal til å spy. Jeg langer ut med ravende skritt i retning toalettet og i det jeg bøyer meg over klosettskålen tar jeg tak i tørkerullholderen for å støtte meg. Jeg får istedet tak i tørkepapiret, og dette gjør at jeg mister fotfestet og stuper frem og lander med hodet i det kalde vannet i skålen."

  Hikk!

  SvarSlett
 2. Uffameg. Håper ikke forrige kommentar virker helt avskrekkende på dine lesere.

  SvarSlett
 3. He, he. Du har fantasi å være stolt av. :-)

  Og nei, mine lesere blir ikke avskrekket. Snarere tvert om.

  SvarSlett
 4. Inni: Det var langt fra avskrekkende. Det førte bare til at jeg droppa min kommentar, som bare ble flat og intetsidene i forhold til din fantasireise som gav bildet en helt ny dimensjon. Måtte mine bilder også virke sånn på deg!

  SvarSlett
 5. P.S. Det jeg egentlig hadde tenkt å skrive, var at hun dama må føle seg dum hvis hun ser seg hengende på veggen på den måten der som en silikonisert rosa panter.

  SvarSlett
 6. Hi hi!

  På hytta? ;-)

  SvarSlett
 7. Er det bare jeg som ser at dama paa veggen ligner paa Kristin Spitznogle?!

  SvarSlett
 8. Jeg for min del synes hun ligner på Brit Ekland. Men det kan ikke være mulig ettersom kalenderen viser 2008.

  SvarSlett
 9. Geir: Dama er flott hun, men kanskje for blond til å føle seg dum.

  Creet: Nope, det er i garasjen der jeg ser fotball med åndsbrødrene mine. Et deilig sted.

  Inni og Alter: Overlat damekikkingen til ekspertene. Dette er verken Brit eller Kristin, men Jannicke. Hun henger en knapp meter fra lerretet sånn at vi har noe å trøste oss med når fotballen triller feil vei.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.