fredag 16. januar 2009

Asylet XXVIII

Still crazy

19 kommentarer:

 1. Næmmen... Lagt meg inn i listen over venner, så du var en av mine (få) followers - så utrolig koselig på en fredags formiddag! Liker bildene dine utrolig godt og snakker om bloggen din til alle som vil høre på :) Men, bildet i dag føler jeg har en historie som jeg ikke har hørt begynnelsen på. Særlig siden den ble fulgt opp med Anja's kommentar "Yezz!!!" Men som alltid, fine bilder :)

  SvarSlett
 2. ...og forresten så skulle jeg ønske Blogger snart fikk samme greia som Wordpress, sånn at man får en beskjed når noen linker til deg. Sånt er jo hyggelig å vite da... God helg!

  SvarSlett
 3. Buster har vore vekke ei tid. Ja, det har uroa meg. Og kjem så tilbake med dette biletet, som er reint, to the bone, men eg veit ikkje om eg vert rolegare. Difor eit lite dikt - om kvitt i ein annan samanhang:

  Huset er hvitt
  og gardinene
  blåser. Gardinene blafrer
  i morgentrekken, derinne

  ligger noen
  og sover. De er to, de er
  i gode
  hender. De svever

  (JEV: Bok 8: Liv)

  SvarSlett
 4. jeg får litt "skolebenkfølelse" av de hvite persiennene...men, så har jeg kanskje litt asylminner fra endel av skoleårene, så det passer bra - denne serien er UFATTELIG flott. :)

  SvarSlett
 5. Jeg legger merke til at persiennene - heldigvis? - er 'boeyd' slik at de slipper lyset inn og oppover. Det kan man kanskje ta symbolsk?

  Forresten var jeg i nabolaget ditt forrige uka, men tok ingen bilder fordi jeg mest koste meg inne med og hos vertskapet :) Men jeg tenkte paa deg da jeg saa motiver vi kjoerte forbi!

  SvarSlett
 6. Ah, der var du! Godt å se deg igjen. :-)

  SvarSlett
 7. Velkommen tilbake, ser vel på bilde som oppløftende... det er tross alt fullt av lys og persiennen er ørlite på gløtt.

  Ha en god helg

  SvarSlett
 8. Nydelig. Må si dette er en av mine favoritter her. Men så er jeg jo og veldig glad i enkle, solide komposisjoner som dette og. Uansett er jo tonene i dette bildet bare helt nydelige.

  SvarSlett
 9. Flott Buster. Godt du er tilbake!
  Stilrent, godt utsnitt, ryddig bilde.

  SvarSlett
 10. Blendene hvit
  Blendene bra
  Godt å ha deg tilbake, Buster!

  SvarSlett
 11. Fint å se du er i gang Buster! God helg!

  SvarSlett
 12. Persiennene vinklet oppover fordi det stenger mest lys ute? Kjempefint bilde! PS: linken du har til min blogg fungerer ikke lenger.

  SvarSlett
 13. Det er første gang jeg er innom bloggen din, og jeg ble virkelig imponert! Du tar utrolig flotte bilder! De får meg både til å føle, tenke og undre meg. Yes, dette liker jeg!

  SvarSlett
 14. Et veldig godt bilde. Persienner er gode å ha, det kan bli for lyst.

  SvarSlett
 15. Horisontale linjer skaper en opplevelse av ro og trygghet, vertikale av styrke og makt. Her er begge delene, så er det opp til enhver å tolke hva det betyr.
  Vedig bra.

  SvarSlett
 16. Hei Buster, du har fått en fotobloggerpris borte hos meg - er det plass på peishylla til en til? ;)

  SvarSlett
 17. Hei!
  Jeg snublet tilfeldigvis over denne bloggen, og den falt veldig i smak! Du er utrolig flink. Det er en kunst å si så mye med få ord:)

  SvarSlett
 18. Bare flott!
  En ny kreativ award borte hos meg.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.