torsdag 21. mai 2009

Sivilstatus

Kristin på bærtur kjenner vi som en hyperkreativ sjel med mange jern i ilden. Et viktig tilskudd til hennes produksjon er tegneserien Sivilstatus. Nå har hun oppfordret sine fans til å spre det glade budskapet. Det gjør jeg mer enn gjerne.

Sivilstatus beskriver de ubeskrivelige øyeblikkene i parforholdet mellom Kristin og Sigurd. Jeg innbiller meg at stripene er hentet med god inspirasjon fra det virkelige liv, selvom Kristin bedyrer at ideene kommer etter meditasjon, nakendansing og røyking av ukjente substanser.

Photobucket
Hentet fra Sivilstatus. Copyright : Kristin H. Storrusten

Jeg har plukket ut denne stripen som min foreløpige favoritt. Ganske enkelt fordi jeg har been there and done that. Slapp av Sigurd, det går bra. Vi har alle gjort det der.

Kvinnen bak Sivilstatus heter altså Kristin Hamran Storrusten. Om noen år vil dere takke meg for at jeg tipset om serien hennes. Da kan dere skryte av at dere har fulgt den siden dens spede begynnelse. Legg umiddelbart lenken inn i dine bokmerker, og sjekk jevnlig for oppdateringer. Om du trykker på den orange lille firkanten øverst i venstre hjørne på siden, får du til og med muligheten til å abonnere på feeden.

Go, tell it on the mountain.

4 kommentarer:

 1. Du er vel en knupp! Så utrolig koselig å få skryt!
  Akkurat denne stripen var en del av min forrige konkurranse, så her er det Julie som har skrevet teksten.
  Særlig Espen Iversen skriver gode tekster til stripen min, absolutt å anbefale.

  SvarSlett
 2. OOoopss. Det visste jeg jo egentlig. Sorry Julie. Heder til deg også. (Til Espen Iversen også.)

  :-)

  SvarSlett
 3. Humrer for meg selv her jeg sitter... herlig :)

  SvarSlett
 4. Herlig liten stripe det der...

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.