søndag 7. juni 2009

H2CO3

12 kommentarer:

 1. Det, og en solnedgang. De hoerer sammen og du lager dem visuelt samlet. Jeg vet ikke hvor du tar det fra, men jammen henter du frem mye. Og jeg blir like glad hver gang jeg ser noe nytt her. Hvis jeg hadde funnet dette bildet paa et stort lerret paa ei utstilling, ville jeg brent visakortet og hengt det paa veggen min. Bare saa du vet det.

  SvarSlett
 2. Da syns jeg Buster skal få laget en plakat av det og sende det til deg :-). Det er utrolig stilig, og jeg funderer på om dette er et rent fotografisk fotografi, eller om det er et lite photoshop-prosjekt.

  SvarSlett
 3. Treig og antipoetisk i dag jeg da. Kom ikke på hvilken substans, så jeg måtte si navnet for meg selv noen ganger: Hydrogenkarbonat, hydrogenkarbonat, hydrogenkarbonat, det er jo kullsyre, for sprudlende. Også kjent som CO2 oppløst i vann, her har du gjort en god CO2-fangst!

  Kjør lerret! Skulle gjerne sponset trykkeprosessen, men tipper at Alter vil ha det større enn 16 tommer.

  SvarSlett
 4. Dette minner meg om en fotoutstilling jeg var på et av de første årene jeg bodde i Stavanger. En herremann som jeg ikke husker navnet på hadde brukt ulike kroppsvæskers og andre fluidumers ulike tyngde til å skape mønstre. Utrolig hvor vakkert blod, piss, melk og andre unevneligheter kan bli hvis det bare fotograferes på rette måten. Ikke det at du har brukt unevneligheter her, men heller nevneligheter :-)
  Uvanlig og vakkert er det uanskvett!

  SvarSlett
 5. Alter Ego: Det er en ledig leilighet ved siden av her. Flytt hit, og gi meg komplimenter hver dag. You made my day. Again.

  Geir: Dette er fotografi. Til og med fargene er autentiske. Har dog gått en runde i curves med bildet.

  Sander: Føler meg litt miljøvennlig plutselig. Store lerret blir vel ditt neste prosjekt, kjenner jeg deg rett...

  Ståle: Det kan ha vært Andres Serrano. Han har jobbet med kroppsvæsker og andre unevnelige substanser. Se forøvrig piss playmo som er min lille parodi på Serrano.

  SvarSlett
 6. Flott bilde som jeg ogå kan se blåst opp og hengt på en vegg... veldig pent

  SvarSlett
 7. Meget stilrent og vakkert med fine toner. Kvadratformatet kommer også til sin rett med dette motivet.

  SvarSlett
 8. Vet ikke helt med flytting, men ... jeg kan jo stikke innom i ny og ne? Siden jeg likevel tidvis er i nabolaget ditt, mener jeg? :-D Hvis du en dag finner en lapp stukket under doera di med noen kloke ord paa, vet du hvem som staar bak!

  SvarSlett
 9. Jeg har vært litt ute sånn bloggmessig, og har rett og slett ikke oppdaget at du har våknet fra dvalen! Og gjett om jeg ble lykkelig!! ENDELIG mer Buster!! Strålende! Jeg logrer med halen! :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.