tirsdag 22. september 2009

Andre forsøk

9 kommentarer:

 1. Jada! Vi digger andre forsøk!

  SvarSlett
 2. Jeg og! Gir gjerne et tredje. Fjerde. Femte. Whatever it takes :)

  SvarSlett
 3. Symmetrien er på grensen til pornografisk. Kanskje litt mye lys?

  Jeg savner den sorte bakgrunnen. Kanskje du kan gi oss et valget?

  SvarSlett
 4. Takker alle sammen.

  Joakim: Bildet er nok i lyseste laget. Enig i det. Har prøvd andre versjoner, tro meg. Det som har lett for å skje er at bildet fremstår som skittengrått. Det beste alternativet hadde kanskje vært en fargeversjon.

  Bakgrunnen har aldri vært svart, bare mørkere grå. Jeg gjorde den lysere for å få litt forandring. Det er ikke tilfeldig at den gråfargen jeg bruker nå er nærme default workspace i Photoshop.

  Jeg tror ikke jeg har mulighet til å legge inn flere valg. Men jeg jobber med tanken på å lage en fotoblogg. Jeg har også tenkt på å legge ut noen bilder på Flickr etterhvert. Den som lever får se. :-)

  SvarSlett
 5. I forhold til Aureka synes jeg du har lykkes med å få frem noe av den nydelige teksturen i vannet. Ja, litt farge kan muligens hjelpe på. Kanskje en anelse blått?

  Ps. La meg leve ;)

  SvarSlett
 6. Dette minner da mistenkelig om en fotoblogg... :-) Mange flotte bilder, og inspirerende å se andre perspektiver på ting :-)

  SvarSlett
 7. Flott forsøk digger symmetrien og enkelheten.

  SvarSlett
 8. Joakim: Tenker så det knaker nå. :-)

  Tor: Jo dette kan minne om en fotoblogg. Men for det meste er det bare usammenhengende notater i tilfeldig rekkefølge. Takk for godord.

  Ivar: :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.