fredag 27. august 2010

Gamle sanger om igjenNår hjernen er tom og alene synes jeg det er greit å oppsøke gamle, kjente steder. Jeg har flere slike. Noen steder besøker jeg hver uke. Andre steder kan det gå år mellom hver gang jeg ser, likevel føler jeg meg på hjemmebane. Jeg vet hva jeg vil ha og hvordan jeg skal få det, og det er like morsomt hver gang. 

Disse pålene står i elva ved Gamlebyen. De har ikke forandret seg siden sist, og takk for det.

7 kommentarer:

 1. Gjenkjennelig det der.

  Fint bilde.

  Ha en fin kveld. Berit:)

  SvarSlett
 2. Ta deg en tur til Sarp igjen du! Her er det mye som aldri forandrer seg! Selv byens absolutte og bygningsløse midtpunkt torget har vært avstengt for ombygging i utrolige 4 år - det tar visst sin tid å få lagt brosteinen i nye mønstre ;) Byens store turistattraksjon Sarpsfossen - Europas største foss - er også verdt et besøk med kameraet.

  SvarSlett
 3. Alltid godt å ha faste steder å besøke, det er trygt og godt, og det fine er en dag så får man med seg hjem akkurat det man ønsker seg, og bedre kan det vel ikke bli... Lekkert bilde av dem i all sin enkelhet.

  SvarSlett
 4. Et stilig bilde i all sin uenderlighet ;) Som de sier i reklamen; det enkleste er ofte det beste :)

  SvarSlett
 5. Dette bildet vekket sporhunden i meg, og det har gitt mange kjekke gjenopplevelser mens jeg har scrollet og klikket i notatene dine.

  Jeg fant 'Andre forsøk'(veldig likt dette, men ikke helt!), og tror at 'Litt seine notater' må være det første? Og for et sødmefylt og vakkert bilde det er! (Ikke til forkleinelse for dette, som er mer økonomisk med virkemidler, men likevel gripende).

  SvarSlett
 6. Takk skal dere ha!

  Magnus: Sarpsborg er et eneste stort museum. Nye ting å oppdage hver gang. Jeg kommer snart igjen!

  Titta: Jeg burde ha lenket. Det finnes enda flere varianter, men ikke på bloggen.

  SvarSlett
 7. your monochromes are exquisite :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.