mandag 22. november 2010

...

16 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt bloggen din lenge, Buster. Dette er første gang jeg føler du gjentar deg selv. Det er ment som et kompliment, for bildene dine er utrolig inspirerende og oser av kreativitet. Men dette bildet derimot føler jeg at jeg har sett før.

  SvarSlett
 2. Fint bilde, Buster!

  Jan Ivar: Pussig at det var akkurat dette bildet som fikk deg til å tenke slik, for så vidt jeg vet er det første gang det er gjort på den andre siden av fjorden. Dessuten har du faktisk også sett motivet før her og her
  :-)

  SvarSlett
 3. Jan Ivar: Ja, jeg blir nok ikke lei av disse motivene. Det blir mere kyst fremover. Forøvrig vil du få en hyggelig overraskelse om du trykker for å få bildet stort. Sjelden vare fra denne bloggeren.

  Sander: Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!

  SvarSlett
 4. Jeg blir heller ikke lei av motivene. Jeg synes bare det ble veldig likt f.eks. dette. Men imponerende hvordan du har variert alle de andre bildene i denne kategorien. Skikkelig bra! Og ja, jeg må innrømme at jeg likte bildet bedre da jeg klikket på det ;)

  SvarSlett
 5. Interessant (hvor mange s-er er det egentlig i interesssant?) kommentar fra Jan Ivar. Det reiser et ganske viktig spørsmål som går ut over spørsmålet om dette bildet gir meg noe, som det jo gjør. Men når er et bilde gjentagelse, og når er det ikke? I disse tider hvor alle har tatt bilder av alt er det et tankevekkende spørsmål om det er mer igjen å ta bilder av. For meg er svaret innlysende: Alle har rett, og fotografen har plikt, å ta bilder av gjentagende tema igjen og igjen. Noen ganger ligner bildene veldig på tidligere bilder, noen ganger gir de mye tilbake om de er gjentagelser, og andre ganger gir de ingen ting selv om de er nye. For min del kan jeg ikke komme på et eneste bilde på Busters notater som ikke har fått meg til å bevege øyenbrynene, og for meg er det det beste kvalitetstegnet.

  SvarSlett
 6. Ja, interessante tanker.

  En helt annen ting: Jeg liker å tenke "flere lag" når jeg lager bilder.

  Dette må vi ta over en kaffe!

  SvarSlett
 7. Dette var kjempeflott. Kulde, bevegelse, mystikk. Fikk meg til å tenke på hvordan det er å forlise med en liten båt i vintermørket, for deretter å forsøke ta seg opp på fast grunn. Grøss:-)

  SvarSlett
 8. Per Ove. Ja, grøss. Dette motivet er forresten fra samme området Terje Vigen kom fra.

  SvarSlett
 9. Fantastisk bilde. Det lever virkelig. Thumbs up :-)

  SvarSlett
 10. Presterte å slette deg fra FB-lista mi,Buster-Ren feiltagelse- Du har alltid vært en "Rock Solid Compagnion" for meg i alle år- Skal få det retta oppp:::000))) Anja:0)

  SvarSlett
 11. Hmm. Er det slutt mellom oss?

  SvarSlett
 12. Kind of love your work

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.