onsdag 9. januar 2008

Det Nye Testamentet?

Det Nye Testamentet?

3 kommentarer:

 1. Stilig bilde. Jeg ville kanskje lagt boken på et annet underlag, men det var kanskje ikke noe du kunne gjøre noe med. Ser ut som en veldig gammel bok ja.

  Men legger merke til at du ikke legger ved noen info om hvordan bilder er tatt, og med hva? Det kunne jeg godt tenkt meg å se.

  SvarSlett
 2. Hei xmasb og velkommen til min lille blogg.

  Jeg er helt enig i at underlaget burde vært anderledes. Det er sånne ting jeg ser først når noen forteller meg det.

  Teknikk har jeg ikke veldig mye greie på.(Så om du spør meg om hvilket makro-objektiv du bør kjøpe, så kan jeg ikke svare deg:))

  Jeg synes heller ikke at teknikk er spesielt viktig. Derfor har jeg heller ikke lagt ut metadata på bloggen. Det gjør jeg helt bevisst, for jeg vil heller fortelle om bildene enn om kameraene.

  Når det er sagt så kan jeg fortelle at jeg bruker litt forskjellig utstyr. Noen av bildene er tatt med et HP-kamera til 600 kroner. De fleste er tatt med et Canon EOS 5d. Jeg har en 24-105mm som fulgte kameraet, også låner jeg et par objektiver av en god venn.

  Spør gjerne om andre ting du lurer på. Jeg digger respons!!

  SvarSlett
 3. Metadata forteller ikke mye om kamera, men heller mer om bildet. Spesielt blender, lukkertid, iso og brennvidde (i tillegg til objektiv) kan gi nyttig informasjon til de som ønsker å ta tilsvarende bilder.

  Men det er selvsagt opptil enhver hva man ønsker å fortelle om bildene man viser. Det viktigste er selvfølgelig det endelige bildet, uavhengig av hvordan det er tatt.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.